Income, schooling and housing wealth during economic reforms - Fidrmuc, Jarko
Porovnanie ľudského kapitálu a výnosov zo vzdelania pre skupiny domácností, ktoré vstúpili na trh práce pred a po hospodárskych reformách v roku 1990. Analýza determinantov nehnuteľného majetku domácností a vplyv na ich spotrebu.