Informačno-komunikačné technológie vo výchovno-vzdelávacom procese - Miklóssy, Ján
Rozvoj a ovládanie informačno-komunikačných technológií (IKT) vo vyučovacom procese. Prostriedok učenia sa a rozvíjanie kompetencií žiakov a učiteľov v rámci vyučovacieho procesu, ale aj mimo neho, ako zdroja informácií a vzájomnej komunikácii.