Efektívna prevencia sociálno-patologických javov v škole a jej problémy - Emmerová, Ingrid
Škola ako profesionálna inštitúcia zabezpečujúca realizovanie prevencie sociálno-patologických javov na primárnej ale aj sekundárnej úrovni. Zásady efektívnej prevencie a problémové správanie žiakov.