Rozhodujúce vlastnosti vizionárskych vodcov - Ljudvigová, Ivana
Charakteristika vizionárskeho vodcovstva. Vlastnosti vizionárskych vodcov. Vodca ako rozhodujúca postava pri implementácii inovácií do podnikateľskej praxe.