Finančný lízing v účtovníctve a v zákone o dani z príjmov v roku 2014 - Oravcová, Martina
Podstata lízingu a jeho právna úprava. Finančný lízing v účtovníctve, v zákone o dani z príjmov, v daňových výdavkoch. Porušenie podmienok finančného lízingu. Finančný lízing zo zahraničia. Zmeny vo finančnom lízingu ako súčasť návrhu novely zákona o dani z príjmov.