Dobrovoľné nemocenské poistenie od 1. 7. 2014 - Navrátilová, Ľubica
Krátky historický prehľad a dôvody zmien. Dôsledky obmedzenia súbehu dobrovoľného a povinného nemocenského poistenia. Praktické príklady.