Daňové a účtovné vysporiadanie preplatkov a nedoplatkov z ročného zúčtovania poistného na zdravotné poistenie - Gášpárová, Eva
Vysporiadanie preplatkov a nedoplatkov v súvislosti s príjmami zo závislej činnosti podľa paragrafu 5 zákona o dani z príjmov. Vysporiadanie preplatkov a nedoplatkov v súvislosti s príjmami z podnikania a inej samostatnej zárobkovej činnosti podľa paragrafu 6 ods. 1 a 2 zákona o dani z príjmov. Vysporiadanie nedoplatkov v súvislosti s príjmami z kapitálového majetku podľa paragrafu 7 a v súvislosti s ostatnými príjmami podľa paragrafu 8 zákona o dani z príjmov. Vysporiadanie rozdielov, ktoré vznikli v súvislosti s viacerými druhmi príjmov. Praktické príklady.