Podmienky evidencie na úrade práce a poskytovania dávky v nezamestnanosti po strate zamestnania v SR alebo v inom členskom štáte EÚ - Strýčková, Jolana
Podmienky zaradenia do evidencie uchádzačov o zamestnanie. Výkon zárobkovej činnosti v súbehu s evidenciou na úrade. Platenie poistného za účelom zabezpečenia príjmu v nezamestnanosti. Výška dávky v nezamestnanosti. Podmienky nároku na dávku v nezamestnanosti. Poskytovanie dávky v nezamestnanosti po strate zamestnania v inom členskom štáte EÚ.