Determinants of Insurance Industry Development in Transition Economies: Empirical Analysis of Visegrad Group Data - Brokešová, Zuzana, 1985-
Odlišnosť faktorov, ovplyvňujúcich vývoj poistného priemyslu v transformujúcich a rozvinutých ekonomikách, predovšetkým miera inflácie, miera závislosti od veku, stupňa urbanizácie, systému sociálnej bezpečnosti a stupňa kriminality.