Pracovná zdravotná služba pre všetkých zamestnancov - Ondrejková, Ľudmila
Zákonná povinnosť zamestnávateľa (od 1.7.2006) zabezpečiť pre zamestnancov, ktorí vykonávajú rizikové práce, zdravotný dohľad výlučne tímom pracovnej zdravotnej služby. Spôsob zabezpečenia pracovnej zdravotnej služby. Náplň činnosti pracovnej zdravotnej služby. Posudzovanie zdravotnej spôsobilosti na prácu. Kontrola činnosti pracovnej zdravotnej služby. Povinnosti osoby samostatne vykonávajúcej dohľad nad pracovnými podmienkami. Časový rozsah potrebný na výkon činnosti pracovnej zdravotnej služby.