SEPA – Integration in Payments - New Opportunity for Corporations - Jančíková, Eva, 1960-
Poslanie SEPA. Jej vývoj, legislatívna úprava, zúčastnené inštitúcie. Základné platobné nástroje v SEPA. Malé a stredné podniky, obyvateľstvo, no postupne aj globálne korporácie, v rámci EÚ, objavujú výhody platobného systému. Prvé skúsenosti so SEPA na Slovensku.