Inštitúcie služieb zamestnanosti vo vybraných krajinách EÚ - Barta, Michal
Vnímanie nezamestnanosti ako sociálneho problému a posun politiky zamestnanosti od pasívnejších podôb k aktívnejším spôsobom riešenia. Inštitúcie služieb zamestnanosti vo vybraných krajinách EÚ. Portál EURES v európskych cezhraničných regiónoch.