Teoretické prístupy k vymedzeniu konkurenčných bariér - Tokárová, Mária
Spravodlivá súťažná politika, ktorá nebude pre žiaden subjekt vytvárať bariéry rozvoja kultúry súťaže a súťažných princípov. Podpora efektívnej hospodárskej súťaže, výsledkom ktorej je spotrebiteľský efekt.