<The> perspectives for genetically modified cellulosic biofuels in the Central European condiotions - Blahová, Pavla
Analýza efektu adopcie geneticky modifikovanej kukurice na celkových výnosoch kukurice pre siláž. Potvrdenie zvýšenia výnosov kukuričnej biomasy v podmienkach ČR pri pridaní génu MON810.