Medzinárodné poradenské dni a dôchodkové nároky - Vačková, Andrea
Poradenské dni sú zamerané predovšetkým na poskytovanie informácií v oblasti dôchodkového poistenia a nárokov na dôchodkové dávky, o spôsobe podávania žiadostí a priebehu medzištátneho konania o dávke, ale aj na poskytovanie informácií o dobách poistenia získaných v jednotlivých štátoch.