Open educational resources pedagogical perspectives of Asian and European scholars - Kováčová, Jaroslava
Rastúci vplyv OER na inštitúcie vyššieho vzdelávania. Iniciatívy OER - podpora individuálnej výučby, online spolupráca. Prínos OER hodnotený v troch aspektoch: vynaložená snaha organizácie, vplyv na výučbu a štúdium, prekážky a nariadenia v implementácii iniciatív.