Activities of cooperatives in Slovakia during economic crises - Šúbertová, Elena
Kľúčové úlohy slovenských družstiev s cieľom posilnenia pozície na trhu, predovšetkým zahraničnom. Zmeny v manažmente družstevných organizácií. Praktická ukážka na príklade COOPEURO. Družstvá a ich sociáno-ekonomická úloha pre región.