Greenland towards independence and its eventual EU membership - Chuguryan, Simona, 1977-
Chronológia vývoja vzťahov EÚ a Grónska. Názory expertov a obyvateľov Grónska na potenciálnu európsku integráciu. Vzťah Grónska a Dánska. Minerálne bohatstvo Grónska a jeho význam pri určení budúceho smerovania.