Less Favoured Area payment - impact on the enviromnment, a German perspective - Rudow, Katja
CAP - Common Agricultural Policy a jej časť LFA v rámci EÚ. Produkcia, životné prostredie (hnojivá, pesticídy) a schémy podpory LFA. Analýza štruktúry plodín fariem. Odporúčania revízie dotačných programov EÚ.