Tesco - a kiskereskedelmi piac legfőbb innovátora - Seres Huszárik, Erika
Charakteristika pojmu inovácia podľa vybraných autorov. Hlavný predstavitelia slovenského hypermarketového trhu. Tesco ako hlavný inovátor. Samoobslužné pokladnice a donáška tovaru do domu.