Pekári bojujú o prežitie - Kapsdorfer, Erik
Ak sa nezvýšia ceny pekárenských výrobkov aspoň o 15 percent, viacero pekárni môže v krátkom čase skrachovať. Cestu z krízy pekári vidia v budovaní vlastnej obchodnej siete a v dodávke pečiva do lokálnych obchodov s potravinami.