Domáce potraviny sa na pultoch konsolidujú
Podiel slovenských potravín na pultoch obchodných reťazcov sa v porovnaní s minulým rokom veľmi nezmenil. V tomto roku dosiahol 43 percent, čo v medziročnom porovnaní predstavuje pokles o 0,6 percentuálneho bodu. Privátnych značiek je na pultoch menej.