Ekoznačku môže mať aj obal
V súvislosti s potravinárskymi výrobkami sa problematika bio a eko spája u spotrebiteľov, aj u mnohých producentov najmä s obsahom výrobku. Zásadný vplyv na ekológiu má však aj samotný obal. Medzinárodná nezisková organizácia PEFC.