Pracovný úraz a choroba z povolania migrujúcich osôb - Harviľáková, Renáta
Určenie predpisov, podľa ktorých sa bude posudzovať nárok na úrazové dávky v závislosti od splnenia podmienok, ktoré príslušné právne predpisy ustanovujú, v prípade vzniku pracovného úrazu alebo zistenia choroby z povolania migrujúcej osoby z hľadiska uplatnenia nárokov na úrazové dávky.