Etický kódex znalca - Kubica, Milan, 1958-
Etika znalca. Všeobecné normy etiky znalca, osobnostná etika, etika v odborných a vedeckých činnostiach, etika ústneho a písomného prejavu znlaca a právna etika. Etický kódex znalca.