Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej únii a jej susedstve v období krízy - fókus II na (vybrané štáty) EÚ a východné susedstvo EÚ - Čiderová, Denisa, 1977-
Monitoring vývoja podnikateľského prostredia vo vybraných štátoch EÚ, konkrétne v Estónsku, Lotyšsku a Litve a pobaltských štátoch EÚ a východnom susedstve EÚ, zastúpeným predovšetkým východnou dimenziou Európskej susedskej politiky, resp. Východným partnerstvom (Bielorusko, Ukrajina, Moldavsko, Gruzínsko, Arménsko, Azerbajdžán.