Dve desaťročia spolupráce Európskej únie so Stredomorím: komparatívna perspektíva s fókusom na Turecko a Maroko - Čiderová, Denisa, 1977-
Komparatívna perspektíva dvoch desaťročí spolupráce Európskej únie so Stredomorím.