Airline Facebook Pages – A Content Analysis - Grančay, Martin, 1984-2024
Typy obsahov na oficiálnych Facebookových stránkach leteckých spoločností a rozsah ponúkaných služieb. Stránky ponúkajú obmedzené množstvo informácií a nenahrádzajú oficiálne webové stránky leteckých spoločností. Facebooková stránka závisí od veľkosti leteckej spoločnosti a obchodného modelu.