Konkurenčne orientovaná tvorba cien - Lipianska, Júlia
Návrh spôsobov, ako môže podnik reagovať na zmeny cien konkurencie a naopak, ako by mohol reagovať konkurent v prípade, že by podnik zmenil cenu. Tieto reakcie by podnik mal predvídať a tvoriť si aj vlastný plán reakcií pre rôzne varianty postupu konkurencie.