Trendy rozvoje managementu hotelových služeb v rámci cestovného ruchu - Kubová, Olga
Príspevok prináša výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo posúdiť vplyv hotelového wellness na prevádzku hotela a jeho využívanie hotelovými hosťami, resp. hosťami zvonku. Výskumný projekt bol zameraný na ubytovacie zariadenie kategórie "hotel" v oblasti Južnej Moravy.