Cooperation and Its Role in Facilitation of Foreign Expansion: Example of Slovak Enterprises - Šášiková, Mária
Dôležitosť spolupráce medzi spoločnosťami s cieľom uľahčiť ich internacionalizáciu, na základe príkladu slovenských - zahraničných spoločných podnikov a prezentovať inštitúcie podporujúce partnerstvá.