Úvahy o znížení sadzby dane z priadnej hodnoty - realita alebo fikcia - Strieška, Ľubomír
Analýza a modelovanie situácie vývoja objemu DPH, keby štát znížil sadzbu DPH z 20 percent na 19 percent a ekonomický rast by sa v optimistickej prognóze pohyboval v rozmedzí od 1, 75 percent do 2,5 percent.