Úloha vodcovskej osobnosti pri tvorbe a inovácii podnikateľského modelu - Ljudvigová, Ivana
Úloha vodcovstva v procese tvorby nových podnikateľských modelov, resp. pri ich zmene (zdokonalení inovácii).