Outliers and Some Non-traditional Measures of Location in Analysis of Wages - Terek, Milan
Využitie určitých meraní polohy v mzdových analýzach. Nedostatočná vypovedacia schopnosť aritmetického priemeru. Charakteristika outliers a iných meraní polôh, ako aj "zoštíhleného" priemeru a M-odhadu. Možnosti nástroja demonštrované na hrubých mzdách zamestnancov slovenskej firmy v roku 2013.