Support of strenghtening the corporation and efficiency factors accelerating innovation processes in the food industry - Mezera, Josef
Program rozvoja vidieka 2014-2020 a "Kooperácia pre rozvoj nových produktov, procesov a technológií, resp. inovácií v potravinárskom priemysle". Faktory urýchlenia invačných procesov podľa potravinárskych spoločností - redukcia energií, zvýšenie produktivity a vylepšenie systémov logistiky a distribúcie. Potreba zníženia administratívnej záťaže, predovšetkým v malých podnikoch.