Prečo vyjednávať s teroristami - Oprchal, Michal
Problematika vyjednávania či nevyjednávania s teroristami. Ako radikálne je americké nie. Zbraň v rukách teroristov. Koľko sa platí za rukojemníkov. Rusko - jedna z krajín, ktoré obhajujú doktrínu nevyjednávania s teroristami. Príklady teroristických útokov v Rusku. Vyjednávanie je často najvýhodnejším spôsobom, ako zabrániť obetiam na životoch.