Obmedzenie agentúrneho zamestnávania je ranou flexibilite na trhu práce - Sirota, Luboš
Rozhovor s Lubošom Sirotom, prezidentom Aliancie personálnych agentúr Slovenska (APAS), o pripravovaných úpravach Zákonníka práce a ich dopadov na trh práce.