Bioplyn je stále v kurze, v Európe aj na Slovensku - Hudec, Marián
Výroba bioplynu na rastúcom trhu s obnoviteľnými zdrojmi energie. Počet bioplynových staníc v EÚ. Udržateľnosť inovácie a ocenenie mliekarní TAMI v Kežmarku, ktorá bola nominovaná v kategórii "Úspory energie".