Zvýšte hodnotu svojej SAP investície - využívajte dáta naplno - Javorka, Ondrej
Riešenia SAP v oblasti výroby a nástroje, ktoré držia ochrannú ruku nad procesmi a zároveň dohliadajú na všetko dôležité v biznise. Technológie Business Discovery a ich efektívne využitie.