<The> Developing trends of Hungarian agricultural loans in the term of 1995 and 2012 - Széles, Zsuzsanna
Analýza vývoja HUF a FX (foreign exchange) pôžičiek v maďarskom poľnohospodárskom sektore. Lineárny vývoj v celkovom množstve pôžičiek a exponenciálny vo vývoji podielu poľnohospodárskych pôžičiek na celkovom množstve pôžičiek v krajine.