Uplatnenie procesného riadenia v systéme manažérstva kvality vysokej školy - Džubáková, Martina
Uplatnenie procesného prístupu v tvorbe systému manažérstva kvality vysokej školy v súlade s európskymi štandardmi a odporúčaniami zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania. Cieľom je vytvoriť konkurencieschopný, efektívny a dlhodobo udržateľný model neustáleho zlepšovania vysokej školy. Využitie nástrojov procesného modelovania a riadenia umožňuje tvorbu otvoreného manažérskeho modelu školy s možnosťou integrácie ďalších medzinárodných štandardov v oblasti vzdelávania a riadenia.