Efektívnosť marketingovej komunikácie v cestovnom ruchu so zameraním na elektronický marketing - Ivaničková, Mariana, 1977-
Marketingová komunikácia a internet. Komunikačný mix na internete. Porovnanie internetu s ostatnými médiami. Vymedzenie cestovného ruchu a SACR. Elektronický marketing v odvetví cestovného ruchu. Možnosti merania marketingovej komunikácie. Zhodnotenie marketingovej komunikácie v podnikoch cestovného ruchu. Najväčšie prekážky zavádzania IKT v podnikoch cestovného ruchu na Slovensku.