Structure of Personality Properties and Its Contribution to Long - Term Employability - Matulčíková, Marta, 1964-
Význam vlastností a štruktúra osobnosti dlhodobo zamestnateľného jednotlivca. Trh práce, nezamestnanosť absolventov vysokých škôl a problémy udržania si nepretržitého zamestnania.