Institutional Factors of Innovation Success - Čaplánová, Anetta, 1967-
Inovačná výkonnosť je považovaná za jeden z kľúčových zdrojov ekonomického rastu krajín v súčasnom období vývoja. Oblasť navrhovania inštitucionálnych nastavení, ktoré prispievajú k zvýšeniu výkonnosti a konkurencieschopnosti inovácií. Príklad z Fínska.