Konkurenceschopnost manažera - Dědina, Jiří
Charakteristiky manažérov, ktoré by mali zvýšiť ich konkurencieschopnosť proti iným manažérom a zvýšiť tak aj výkonnosť svojich podriadených zamestnancov. Charakteristika jednotlivých chýb manažérov, ktorých sa dopúšťajú niekedy aj nevedome.