Postupy pri podaní sťažnosti vo verejnej správe - Neupauerová, Zuzana
Sťažnosť je podanie fyzickej alebo právnickej osoby, ktorým sa domáha ochrany svojich práv alebo právom chránených záujmov a zároveň upozorňuje na konkrétne nedostatky. Vybavovanie sťažností upravuje zákon č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach, ktorý je účinný od 1. 2. 2010.