Profilovanie a vymedzenie pojmu "sociálna sieť" - Vyhnal, Petr
Teória vzniku sociálnych sietí. Štatistický pohľad na sociálne siete. Priblíženie najznámejších sociálnych sietí: Facebook, Twitter, LinkedIn, Orkut, Friendster, MySpace, Youtube. Hrozby sociálnych sietí. Odporúčania pre užívanie sociálnych sietí. Pozitíva sociálnych sietí. Najčastejšie činitele späté so sociálnymi sieťami.