Štíhla administratíva - Kopták, Michal
Štíhla a inovatívna organizácia. Štíhla administratíva - základné informácie. Plytvanie v administratívnych procesoch. Postup implementácie štíhlej administratívy. Prínosy štíhlej administratívy.