Slovenčina ako cudzí jazyk na pozadí španielčiny - Sánchez Presa, Mónica
Analýza problémov, ktoré vyvstávajú pri učení sa slovenčiny ako cudzieho jazyka zo strany španielsky hovoriacich študentov na fonologickej, ortografickej a morfosyntaktickej rovine.