Stárnoucí populace - problém nebo příležitost? - Nárožná, Renáta
Príspevok poukazuje na niektoré z možností a odvetví, ktoré pre firmy existujú práve v súvislosti so stárnucou populáciou a čo pomôže tejto špecifickej skupine zákazníkov udržať čo najviac nezávislý životný štýl. Tiež uvádza príklady firiem, malých i veľkých, ktoré už tieto príležitosti využívajú.